De Basis

De Basis
Het vormgeven van uw logo, het creëren van een beeldmerk en invullen van een complete huisstijl die in al uw communicatie binnen en buiten de organisatie zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen in uw product of boodschap.

Het opzetten van de vormgeving voor uw drukwerk, website, pand, wagenpark en bijvoorbeeld ook werkkleding. Door eigen productielijnen weten we waar we op moeten letten en zal er ook gewaakt worden voor onnodige kosten in materiaal en productie.

Gaat u naar evenementen, beurzen of u moet uw organisatie promoten op podia in het land dan hebben wij daar door onze ervaring snel de bij uw organisatie passende producten.

Ook ter plekke binnen de organisatie uitvoeren van een totaalconcept die bijvoorbeeld het nieuwe werken of verkopen beter tot uiting laat komen kunnen wij faciliteren.
Vriendelijk maar dwingend wordt alles in stelling gebracht om het nieuwe concept snel naar buiten te laten treden.

B.v.Gellekom Sales & Design,
bestaat uiteindelijk uit acht productlijnen waarvan ieder zijn specialiteit bezit.
Voor een uniek concept wordt u terzijde gestaan door één van onze productlijnen.

Wij beschikken over snij, drukwerk en kledingdruk-machines, alsmede over een groot atelier met hout, metaal en kunststof-bewerkings apparatuur.

Een beperkt overzicht van onze producten en of diensten;
Reclame, Presentaties, Presentatiewanden, Bannersystemen, Standbouw, Grafische vormgeving, Huisstijlontwerp, Drukwerk, Pandbeletteringen, Autobeletteringen, Webhosting, Webdesign, Relatiegeschenken, Winkelinrichting, Textieldruk, Promotietextiel, Stoepborden, Lichtbakken, Promo artikelen en vele andere op maat gemaakte producten uit onze ateliers.

Op www.uwpromotiepartner.nl zijn deze verder uitgelicht.

Wij heten u hartelijk welkom in onze showroom en maken graag geheel vrijblijvend een voorstel.

 Fecundus-Coire Grijs

Reacties zijn gesloten.